Chleba/rohlík s hořčicí

Co nejlépe povzbudí chuťové buňky? A jak to připravit?

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 12. 2008 00:48

chleba (rohlík) s hořčicí bylo občasné studentské jídlo. Vyšlo tehdy na cca. 50 haléřů (v případě rohlíku) či ještě méně. Občas jsem se i rozšoupnul a dal si rohlík s tatarkou. To ovšem stálo už 3,- a překročilo tak cenovou hranici 1 piva :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Moravanda 14. 12. 2008 15:55

0ndra píše:zdravé to asi nebude, ale občas jsem si to dřív taky dal, nebo ještě lepší - chleba namazaný máslem a hořčicí...

To jsem jako malá taky občas dlabala :-)) .
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod michee 19. 12. 2008 16:18

Chleba s hořčicí jím pouze když jsem někde na opékání buřtíků - a vzhledem k tomu, že buřtíky nejím, tak jediná možnost jak se najíst je právě zmiňovaný chléb s hořčicí. Ovšem, že bych to nějak vyhledávala se nedá říct.
Kick the baboon....
michee
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník