Napsal: 10. 12. 2006 19:52
Olomoucké tvarůžky v pivním nálevu
Ingredience:
250 g olomouckých tvarůžků
1 lžička olivového oleje
1/4 l světlého piva
kmín, sladká paprika
Popis přípravy:
Olomoucké tvarůžky překrojíme na polovinu nebo je ponecháme celé a naskládáme do skleněné či porcelánové nádoby. Z piva, oleje, papriky a kmínu si připravíme nálev, kterým tvarůžky v nádobě přelijeme. Poté nádobu dobře uzavřeme a dáme na teplé místo, kde necháme tvarůžky 2-4 dny uzrát. Podáváme s chlebem a sklenicí vychlazeného piva.
Ingredience:
250 g olomouckých tvarůžků
1 lžička olivového oleje
1/4 l světlého piva
kmín, sladká paprika
Popis přípravy:
Olomoucké tvarůžky překrojíme na polovinu nebo je ponecháme celé a naskládáme do skleněné či porcelánové nádoby. Z piva, oleje, papriky a kmínu si připravíme nálev, kterým tvarůžky v nádobě přelijeme. Poté nádobu dobře uzavřeme a dáme na teplé místo, kde necháme tvarůžky 2-4 dny uzrát. Podáváme s chlebem a sklenicí vychlazeného piva.