No ja pouzivam sedlcanskyho pepu.
Podelne rozpulit, vydlabat. Vnitrek se da do misy, prida se trochu bambina (takovej ten burtik s tavenym syrem, kupuju na slovensku nevim jestli to maji v cechach - da se pouzit i apetito), trosku "masla", ale pozival jsem floru light protoze je hodne mekka. Grilovaci nebo dabelske koreni, trochu protlaceneho cesneku. Vse dobre promisit - dobry je tycovy mixer. Salam gourmet (min mastny
ale aromatictejsi nez uherak) nakrajim na cca 1 cm pasky, ktere prekrajim na cca 2 mm prouzky. Salam promicham s promixovanou ochucenou syrovou smesi, aby vznikla, takova "struktura". Naplnim do vydlabanych pulek, ktere k sobe priplacnu. Naskladam do vhodne nadoby, poprasim pouzitym grilovacim korenim a pridam par chilli papricek a zaleju slunecnicovym olejem. Necham par dni prolezet, prepulim a k porci (staci pulka je to dost syte) pridam papricku. K tomu chleba a pivko.
sedlcansky hermelin - necham tak tyden v lednici
bambino nebo apetito
maslo/flora light
grilovaci/dabelske koreni
prolisovany cesnek
salam gourmet - kupoval jsem v delvite
nakladane chilli papricky
slunecnicovy olej
edit: s hermelinem se samo pracuje lepe, kdyz je chvili vyndany z lednice
jo a pomer vsech ingredienci je podle chuti, hlavne cesnek a koreni.