Salát Caprese

Co nejlépe povzbudí chuťové buňky? A jak to připravit?

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Šéfkuchař 12. 1. 2006 22:00

Caprese

zralá masitá rajčata
ocet balsamico
mozarella ve slaném nálevu (ne ta na pizzu)
olivový olej extra virgin
sušená a čerstvá bazalka

Rajčata a mozarella se nakrájí na tenké plátky a střídavě nakladou na talíř. Malinko se zakapou octem balsamico a o něco větším množstvím olivového oleje. Zasype se sušenou bazalkou a ozdobí čerstvými bazalkovými lístky. Salát se při přípravě nesolí, dosoluje se eventuelně dle individuální chuti každého.

(příspěvek z Pauza.cz, autor Slonik)
Šéfkuchař
Návštěvník

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků