Co děláte z mozzarelly?

Co nejlépe povzbudí chuťové buňky? A jak to připravit?

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Anmara 9. 12. 2010 22:14

no vida, zrovna u sýrů se u nás poměrně výrazně projevují preference (a vyhrává kvalita nad kvantitou) - "akční eidam" už nekupujeme ani na rizoto nebo na pizzu... a že bych ho zkusila podstrčit synkovi do obložené housky už mi taky neprojde - čím to je, že i to "dítě" si začíná vybírat ;-)
Anmara
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 12. 2010 17:03

Tak český eidam na pizzu je zvěrstvo a na rizotu taky nemá co dělat. Ale musím říct, že mi vyloženě nevadí. Používám ho jako součást "zobání k vínu" - na malé kousky nakrájené různé sýry, olivy, někdy i nějaký dobrý (zpravidla italský) salám a jí se to párátkem :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ŽanetaPetrásková 20. 7. 2012 10:33

Nic moc jiného než Caprese z mozzarely neznám. Někdy jí dám zapéct s kuřeím masem a rajčaty a je to také velmi dobré :)
ŽanetaPetrásková
Návštěvník

Předchozí stránka

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník