Mikrovlnka - Gril, horkovzduch

Kuchyňské linky, spotřebiče, pravidla stolování a různé informační zdroje

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod kejki3 19. 6. 2010 11:18

Tak makovec se pekl 48,5 minuty ve skle, tam bude chyba v termostatu. V Moulinex trojkombinaci to bylo 20minut v plechové formě. V klasické taky 20 minut, ale ta se dlouho nahřívá.

To tlačítko start skutečně přidává půl minuty i na 359. Ale otočný volič byl mnohem lepší, z těch +/- mi naskakují pupínky.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kultus 20. 6. 2010 15:29

diky panove to jsem chtel slyset protoze se mi prave nezdalo jak ten gril funguje kdyz jsem dal gril tak vsechno jelo az na tu trubici nahore vubec nehrala...tak to jeste zkusim dam vedet...

edit: takze u grilu se opravdu zapinaji ty trubice akorat to chce trochu casu...jinak mi je divne ze po 15 minutach se neroztopi nastrouhany syr!!! :hm nechapu, pri peceni pizzy se syr na vrchu zahreje ale nerozlije kolem jak bych to cekal...
kultus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 22. 6. 2010 22:39

Tak pizzu děláš na crispové pánvi, ne? na tu vzdálenost to opravdu začne být znát až po těch 10 minutách. Znám to z brambor, zespoda jsou osmažené a shora ještě nevědí, že jsou v troubě.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků