Ahojte,
chcem v našej domácnosti zaviesť zvýšenú spotrebu rýb, avšak, rada by som overené recepty, čím rybu ochutiť a ako ju pripraviť. Ďakujem za zaujímavé tipy...
Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření
0ndra píše:výborná je ryba pečená v solné krustě, já takto připravuju pražmu, dá se koupit chlazená nebo i mražená. příprava je jednoduchá, ryba se dá do pekáče který je vysypaný hrubozrnou solí, kterou se pak i zasype zvrchu, takto obsypaná se dá péct, až je hotová tak se solná krusta odstraní a uvnitř je výborná šťavnatá ryba, solit se nemusí, trocha soli z krusty postačí...s/quote]
http://www.podhajska-rk.szm.sk/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků