Bylinky - sušené či čerstvé?

Bez přísad se vaří těžko. Oblíbená koření, bylinky, doporučení, varování

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod michee 25. 1. 2008 12:47

Dříve jsem měla na balkoně květináče s bylinkama, ale když jsem nebyla doma, tak se o to nikdo nestaral, takze ted občas kupuji sušené bylinky, anebo takové ty čerstvé v krabičce, nebo mražené anebo v květináčku (ty mi ale nevydrží, takže raději ty první možnosti).
Kick the baboon....
michee
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod snowboarder 19. 7. 2008 10:48

pokud kupuju, tak se snažím kupovat sušené mrazem, ta chuť je od čerstvé téměř k nerozeznání
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Honza CZ 17. 8. 2008 23:48

Zapoměl jsem sklidit Majoránku a tak mi vykvetla. Dá se ještš sklidit a použít.
Honza CZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod x-plode 30. 8. 2009 03:43

ja pokud mozno pouzivam cerstve bylinky nejradeji mam bazalku,koriandr,rozmaryn,a k jemnym omackam a masum je skvela citronova trava ale blbe se shani,ale jen jako doplnek,dyl vydrzi kdyz je prekryjes vlhkum ubrouskem a nechas v chladu,ale nesmi byt moc mokry jinac to zacne plesnivet
x-plode
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anmara 3. 9. 2009 22:51

používám pokud možno čerstvé... pěstujeme bazalku, majoránku, tymián, meduňku, mátu, šalvěj, libeček, rozmarýn, levanduli, citronovou trávu... ale po sušených také tu a tam sáhneme...
Anmara
Návštěvník

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků