Ahoj,
mám takový malý dotaz týkající se parmazánu a sýru jemu podobných. Několikrtá se mi stalo, že jsem zakoupila parmazán strouhaný a nespotřebovala všechen a uschovala do krabičky. Tam byl po týdnu dobrý, ale po 14 dnech páchnul (zatuchlina?)....letěl do koše, protože co mi *****í, nesmí být v mé kuchyni. Přítelovi rodiče mi ovšem jednou tvrdili, že nic necítí a normálně ten sýr spořádali, ovšem byl cíti na 100 honů a dost nechutně. Teď se mi stalo v restauraci něco podobného (ne poprvé), že jsem si dala těstoviny s masem a posypané parmazánem, ovšem *****ěl fakt hnusně.....čili, je to normální? Já to nijak nehrotila, prostě jsem to odhrabala stranou a nesnědla a hotovo, ale řeším, jestli to je zkažené či ne. Jestli jsem nějaká citlivka či co (viz to s těmi rodiči).
U sýru vcelku se mi to nepřihodilo, jen u toho strouhaného v pytlíku.
Děkuji, michee
Doufám, že jsem zvolila správnou sekci...