Bez masa?

Co je zdravé? A co není? Diskutujte také o dietách a vegetariánství

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod kejki3 6. 12. 2009 11:25

Želatina a voda. Škrob by vedl ke kažení.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 12. 2009 00:11

A mouka!
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 8. 12. 2009 17:30

Tu jsem právě ve složení nenašel, často se to říká, ale podle mne by to právě vedlo ke kažení výrobků. Třeba jitrnice a jelita kvůli omu mají poměrně nízkou trvanlivost.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 12. 2009 17:41

Tak si někdy skoč pro párky do Normy :D. Já jsem ve složení našel hrubou mouku.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 8. 12. 2009 23:32

Ta nemá ani funkční stránky, takže je vůbec ještě jinde než v Holešovicích?

Jinak drůbeží sekaná, kterou i kočky jedí na etapy (je šíleně přesolená) - drůbeží separát 52,3% voda 15,71% drůbeží kůže 12,3% vepřové syrové sádlo, strouhanka, solící směs, koření, glutamát, škrob a nějaká chemie.
Jsem jim chtěl přilepšit, když v kočičích konzervách je jen 4% masa, ale nějak je jednodušší koupit droby. Tady v tom je příliš přidané hodnoty. :mrgreen:
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 8. 12. 2009 23:44

Na Pankráci jsou hned dvě :D. Ale mají tu dobrou sušenou šunku :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod The_mike 15. 2. 2010 23:00

Ja pred dvema rokama vydrzel nejist maso jeden rok a musim rict ze unava po dennich povinnostech byla hrozna...ale po trech mesich si na to telo zvyklo.... jinak si pamatuji jak jsem po roce mel v puse prvne sunku a ani mi nechutnala.....coz jsem fakt necekal ze se mi to takto zhnus
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trevor111 17. 2. 2011 15:06

Ahojte, ja papkujem mäso ale len veľmi zriedkavo. A kým zriedkavejšie jem, tak menej sa mi to chutí. Aj bez mäsa sa dá skvělo navariť, dnes som mala na obed šošovicu červenú a natural ryžu, na raňajky jeden banán a celozrnní rohlík. Chutili mňaaam :)
trevor111
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 17. 2. 2011 16:41

banán a celozrnný rohlík fajn, ale to asi nepracuješ někde, kde je potřebamít i energii a fyzickou sílu, že?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 2. 2011 18:37

čočka s rýží? To mi přijde jak jíst brambory s knedlíkem :). Jídlo složené ze dvou příloh.
Jo takhle čočka, s cibulkou, okurkou, vařeným vajíčkem (i bez) a dobrou ogrilovanou klobáskou - to by se docela i dalo :D

Stejně tak ta snídaně. Banán a suchý rohlík? Když už bez masa, tak beru třeba rohlík se sýrem, ale tohle - to bych z toho života fakt moc neměl :(
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 19. 2. 2011 16:21

Jak tam máš klobásu, tak že by to nepatřilo do kageorie bezmasé... i když u některých kolbás...
Na druhou stranu takto, jak nám napsala trevor, se snad opravdu nedá stravovat, pokud člověk pracuje ve fyzicky náročném zaměstnání. Já si to nedovedu představit.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jyrinka26 2. 3. 2011 15:13

Ja niekedy zjem mäsa, ale veľmi zriedkavo, a všimla som si, že už mi ani tak nechutí. A teším sa z toho. Moje nové najobľúbenejšie jedlá sú: Jazminová a basmatová riža, šošovica červená, všelijaké zeleniny na indický spôsob, ratattouille..mňam, som hladná, idem napapkať :D
jyrinka26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 2. 3. 2011 15:22

jyrinka26 píše:Ja niekedy zjem mäsa, ale veľmi zriedkavo, a všimla som si, že už mi ani tak nechutí.

Mit radost z toho, ze mi neco nechutna? :shock:
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník