Máte rádi špenát?

Co je zdravé? A co není? Diskutujte také o dietách a vegetariánství

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Ram1 19. 5. 2009 11:58

Bramborový knedlík s vepřovou pečení a špenátem, mňam!
Ram1
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 6. 2009 00:11

mňam špenát je lahůdka, mám ho rád i když se tam přidá trochu víc česneku
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod The_mike 15. 2. 2010 23:01

je sranda ze nejakej spenat kterej vypada ze ho nekdo predzvejkal jsem prvne videl az v jedne restauraci kde sem si ho tam dal s medajlonkama...a myslim ze ten spenat byl se smetanou
All C*ntent Cop*right 1999-2010
The_mike. All r*ghts reserved.
The_mike
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jyrinka26 7. 12. 2010 12:37

popeyye :P
špenát je dobrý, dneska mám to na obed, cestoviny so špenátom :)
jyrinka26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod animatorka 24. 1. 2011 13:47

špenát je in :)
Mám to rada všelijako. Tradične s voľským okom, a s varenými zemiakmi. Ale ako ak jyrinka písala, so cestovinamy. Je to všelijak mňam, ani nechápem prečo to ludia odmietnu len preto lebo nemá tradičnú farbu :P :)
animatorka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trent 30. 1. 2011 17:17

Nemyslím, že by to bylo kvůli barvě. Spíš si myslím, že to mají lidé zhnusené ze školních jídelen apod.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 31. 1. 2011 13:51

jenže ve školních jídelnách většinou nedělají špenát, ale takový zelený průjem. Ani nejlepší kuchař světa podle mě nemůže ze suroviny nazvané špenátový protlak vyrobit cokoli co by vypadalo neodpudivě. Leda že by ho na talíři důmyslně zamaskoval
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 1. 2. 2011 03:09

Špenát je výbornej, nejradši mám připravený z čerstvého a dobře ochucený, nebo dávám čerstvý přímo i do salátů. Ale nevadí mi ani mražený Bonduelle. Protlak je celkem šlichta.. ten moc nemusím.
zuzkys
Návštěvník

Předchozí stránka

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník