Su tu nejaky someliery?

Jaké víno vybrat k jídlu? Jaké pivo? Nejlepší čaje, kávy i nealkoholické nápoje

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod markie 25. 3. 2006 16:45

zdrarec, zaujimalo by ma ako servirovat spravne takzvane "screw tops" vina, teda vina ktore nemaju korok ale srubovaci vrch..

a jinak, podari sa vam sem tam "kapnut" pri servirovani na stole cervene? :(
markie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myndel 25. 3. 2006 19:16

na tu druhou otázku mám dobrý tip prodávají se speciální nálevky na víno, jsou to kovov (asi aluminiové) plátky s ostrýma hramama, které se stočí a vsunou do hrdla. Potom už nic nekápne.

Vypadá to elegantněji, než ubrousky omotané kolem lahve a taky to líp funguje.
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lehtinen 25. 3. 2006 22:45

Ty hliníkový papírky jsou naprosto bezvadný, když jsem to viděl poprvé v akci na rautu, tak jsem koukal jako blázen, naštěstí to servírovali kluci z učňáku, tak se s nima dalo pokecat.
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009 - 2023
lehtinen
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 27. 3. 2006 13:33

Já na červeném dělám čepičku z ubrousku a ještě nikdy mě nezklamal :D
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků