Dlzka spotreby masla?

Kvalitní suroviny a nástroje jsou základ úspěchu. Jak je poznat, kde je koupit?

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod kejki3 12. 5. 2014 22:13

Nízká výdrž mléčných výrobků byla daná nízkými hygienickými podmínkami, často mléko *****ělo, protože bylo od krav s mastitidou. Čerstvé máslo bylo čerstvé jen ten týden, starší bylo Stolní máslo. První parádní otravu jídlem jsem měl po jogurtu v osmdesátých letech.

V současnosti jsem zkoušel jogurt vyrobit a byl výborný.
Škraloup ukradli homogenizací, dneska jsem měl mléko bez úpravy a po letech zase škraloup. A prodává se na dost místech, takže fňukat netřeba. Třeba jezdí farma Němec, to je mléko co kysne raz dva a je z něj tvaroh jako za mlada. I smetanová kůrka navrchu.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod brzdil987 17. 8. 2014 12:58

Davate maslo do mrazaku ?
brzdil987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 30. 8. 2014 21:16

Ne. ale nic se mu tam nestane.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron