od KOSŤA KOSTIČ 4. 5. 2014 20:24
Kunerol je rostlinný máslo, dělalo se za války a podle dědy ho přidávali do kremačních pecí, aby jim líp vyhořívaly saze v komínech a při spalování hubenejch, u kterých nemělo co hořet. Jinak za bolševika byla trvanlivost skutečnýho kravskýho másla týden. Jogurty se nesměly prodávat už druhý den. Ale to byly skutečně 100% mléčný výrobky, pro které sem jezdili němci ve velkým, protože ty jejich umělý sračky byly z chemie, ne z mlíka. Po revoluci se divili, proč chceme ty jejich srágory, když máme jedinečný přírodní produkty. Schválně si zkuste jako většina vašich rodičů tehdy, udělat domácí jogurt. Kupte si normální mlíko, normální jogurt pro nastartování a uvidíte, co za smradlavý šlem vznikne. Za bolševika se mlíko svářelo, aby vydrželo dýl, než do druhýho dne. Moc mi chutnaly škraloupy z něj. Dneska? Hnus velebnosti...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?