Domácí konvektomat

Kvalitní suroviny a nástroje jsou základ úspěchu. Jak je poznat, kde je koupit?

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod BobanekOs 7. 9. 2016 08:00

Se stavbou RD je spojeno také pořízení nového kuchyňského vybavení. Často slýchávám „v restauraci to mají fajn, protože je to z konvektomatu“, takže jsem začal zjišťovat, zda se dá pořídit konvektomat také do domácí kuchyně.

Chápu, že domácí alternativa asi nebude plnohodnotný soupeř pro profesionální konvektomaty v ceně stovek tisíc korun, ale pochopil jsem, že je tímto způsobem označován systém vaření a pečení v páře a prodejci kuchyňských doplňků nabízejí pod názvem „konvektomat“ trouby v cenách d 15-20 000,00 Kč.

Nemá s tímto někdo zkušenosti?
BobanekOs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod potatofield 25. 2. 2017 14:42

My máme konvektomat doma, takový maličký a pořídili jsme ho asi za 2000 kč, takže nic extra drahého. Nedokážu to ale nijak srovnat s nějakým větším nebo dražším, protože jsme nikdy takový neměli a ani jsem ho nepoužíval. Ale maso se dá dobře udělat i v tom malém.

Kupovali jsme ho v tomhle eshopu https://gastromania.cz/ ale nevím, jestli ho tam ještě pořád mají v nabídce. Určitě ho kdyžtak najdeš i jinde. Co jsem ale koukal tak třeba značka miele výjde okolo 30.000 a výše, což už není úplně málo peněz no. Ale předpokládám, že to bude taky trošku jiný vaření, než tom za 2000 :D :D
potatofield
Kolemjdoucí


  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron