Klobáska bez šlach a křupek

Kvalitní suroviny a nástroje jsou základ úspěchu. Jak je poznat, kde je koupit?

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Gooorila 30. 8. 2016 10:06

V poslední době jsem nenarazil na dobrou klobásku, která by v sobě neskrývala překvapení v podobě křupek a šlach. Možná až nepřiměřeně mi tyto doplňky vadí, ale bohužel s tím nic neudělám, takže jsem v podstatě téměř rezignoval na veškeré uzeniny.

Občas mě přesto přepadne chuť na něco, kde by byla uzenina vhodná. Například jsem si chtěl udělat zelnou polévku a nechtěl jsem dávat klasické uzené, ale nějakou dobrou klobásku.

Jak jste na tom vy? Narazili jste na klobásku, kde si výrobce dá tu práci a tyto věci tam nedává? Upozorňuji, že nemám problém si za ně připlatit a nehledám něco levného. V poslední době jsem ale odkázán jen na maďarské klobásy typu dunajská a čabajská, kde je vše jemně pomleto a na křupky jsem zatím nenarazil. Nebo vám to nevadí? Stejně tak i párky, kdy si koupím drahé vepřové párky a stejně tam cítím úlomky kostí a pomleté jejich konce po strojním oddělování.
Gooorila
Návštěvník

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků