Ako mate radi steak?

Jídlo a vaření je radost. Co jste jedli, co vám chutná? Pojďte si povídat

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Ares952 30. 9. 2006 12:35

radeji well done, nicmene vcera sem si dal steak v jedne restauraci a zpaomel sem rict, ze chci propeceny a oni mi ho udelali cca skoro medium (skoro ve smyslu neco mezi krvavy a medium) a byl fakt dobrej a nic mi z toho neni :D
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 1. 10. 2006 13:08

Já nejradši krvavý. Jenže v restauracích se dost často stává, že za krvavý považují to co je ve skutečnosti medium :-(
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Skinny 1. 10. 2006 16:16

já bych krvavý nepozřel, musí být když už tak propečený až na kost
Skinny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 2. 10. 2006 04:23

Skinny: Tam kde podniku opravdu věřím (obvykle proto, že mám informace ze zákulisí ;-) ), tak si nebojím říct o opravdu krvavý, tedy tak maximálně 30 sekund z každé strany.

Jo, hovoříme tedy o hovězím ....? ;-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Skinny 2. 10. 2006 08:35

a jak to vlastně chutná? 30 sekund z každé strany to musí být opravdu krvavý
já ho nikdy nejedl ale viděl jsem to a to mi stačilo
Skinny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lucrecia 22. 10. 2006 12:10

A jak dlouho se dela medium?Nikdy jsem steaky nedelala,ale chystam se na to....muzete mi nekdo poradit?
Lucrecia
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod game_over 24. 10. 2006 16:13

Skinny píše:a jak to vlastně chutná? 30 sekund z každé strany to musí být opravdu krvavý
já ho nikdy nejedl ale viděl jsem to a to mi stačiloi/quote]
a jak to chutná ??? výtečně :D
game_over
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 27. 10. 2006 20:25

trošku víc než medium :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lucrecia 29. 10. 2006 21:43

asi blba otazka,ale z ceho se dela dobry steak?Chci to vyzkouset,tak abych mela vhodne maso....
Lucrecia
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 29. 10. 2006 22:16

Hovězí panenka ještě nikdy nikomu neuškodila :)
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lucrecia 30. 10. 2006 17:30

hm,panenka...to je mi jasne,ale byla by mozna i nejaka levnejsi varianta?
Lucrecia
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 30. 10. 2006 18:26

Určitě by byla, ale nebude to potom už taková dobrota. Zkuste jiné hovězí s podobnou strukturou, které se dá nakrájet na tlusté plátky.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lucrecia 31. 10. 2006 16:41

hm a to je napriklad co....?
Lucrecia
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 10. 3. 2007 16:56

Například roštěnka je dobrá, ale když je nouze tak se dá i obyčejné zadní, ale to není ono. Nejlepší je svíčková (taky nejdražší)

Já osobně preferuji něco mezi rare a medium, ale spíš medium. Nejlépe s nějákým pepřem a to pokud možno kombinace více najednou, ale když není kombinace, tak zelený to jistí.

Jako přílohu nějáké ty pečené brambory, případně americké.
Naposledy upravil Vebloud dne 19. 7. 2007 14:18, celkově upraveno 1
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mokus 12. 3. 2007 03:40

na 2/5
2,0 TDI, haldex, 7DSG ..140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ..211PS pístní kroužky a ventily už cajk
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ..200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ..211PS
EX A4 Av.. torsen, 2,5 TDI, 6man ..180PS BAU
G-One, iP8, GEKKO GE-1
mokus
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků