Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Jídlo a vaření je radost. Co jste jedli, co vám chutná? Pojďte si povídat

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod morning.glory 15. 8. 2006 16:43

tady se dá objednat vysoká pizza v Praze - http://www.test.qwe.cz/pizza-php/pizza/
ale já mám taky raději tu nízkou....
morning.glory
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nal 15. 8. 2006 18:03

pizza jedine italy styl - nižšia. A s dobrou oblohou...
nenávidím pizzerie, kde ponúkajú k pizze kečup, blééé...
Dve levíčatá. Jedno znakom, druhé menom.
nal
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Podnikatelka33 23. 8. 2006 00:55

Jedině nízkou
Podnikatelka33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Renegade 25. 3. 2007 21:49

Jedine nizskou a hodne propecenou.
Renegade
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skinny 31. 3. 2007 09:57

raději mám nízkou, musí mít pěkně křupavé těsto, žádnou gumu
Skinny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Arašíd 9. 4. 2007 01:32

jednoznacne nizkou.
love music
hate fascism
Arašíd
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 6. 2009 00:14

Když je dobrá tak je mi to jedno. :)
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 6. 2009 11:26

Samozřejmě nízkou. Ale pokud si vyrábím pizzu do zásoby na zmrazení, dělám těsto o maličko vyšší
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 12. 6. 2009 13:45

Já jedině nízkou a nebo Calzone (přehnutá pizza) - nevím jak se tomu správně říká, ale těsto má stejně tenké jako klasická nizká pizza.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 6. 2009 19:31

Já můžu nízkou i vysokou, hlavně že je dobrá :D :!:
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 13. 6. 2009 08:50

Nízkou s hooodně vysokou náplní.. Akorát pak je zašpiněný pekáč, když omáčka trošku přeteče, jinak ji dělám vynikající :-D
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 6. 2009 14:01

Kirkwood píše:Nízkou s hooodně vysokou náplní.. Akorát pak je zašpiněný pekáč, když omáčka trošku přeteče, jinak ji dělám vynikající :-D


Neprozradíš recept na těsto? Já už vyzkoušela spousty různých receptů a žádný není to pravé ořechové.. :) Jestli je to tajemství šéfkuchaře, tak samozřejmě neprozrazuj.. Díky.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 13. 6. 2009 20:19

Prozradím a ráda ;-)
Do mísy si nalij 200ml horké vody, přidej lžíci olivového oleje, špetku soli, půl lžičky cukru a sáček sušeného droždí. Pak po troškách přidávej 400g hladké mouky (nikdy nepoužiji celých 400g) a zabal do potravinářské fólie a dej na 30min do ledničky.
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Sauron 14. 6. 2009 09:42

Jednoznačně nízká. Vysoků jedině na čáře v Brně, ta má vyjímku :)
...I'm in love with my car, the machine of a dream, such a clean machine, with the pistons a pumpin' and the hub caps all gleam...
Sauron
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 14. 6. 2009 16:17

Kirkwood píše:Prozradím a ráda ;-)
Do mísy si nalij 200ml horké vody, přidej lžíci olivového oleje, špetku soli, půl lžičky cukru a sáček sušeného droždí. Pak po troškách přidávej 400g hladké mouky (nikdy nepoužiji celých 400g) a zabal do potravinářské fólie a dej na 30min do ledničky.


Díky! Určitě vyzkouším! Já měla recept hodně podobný, ale s polohrubou moukou a to mi právě přišlo divné. Zkusím to podle tebe. Děkuji.
zuzkys
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník