Jakou přílohu máte nejradši?

Jídlo a vaření je radost. Co jste jedli, co vám chutná? Pojďte si povídat

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod 0ndra 29. 5. 2007 08:45

ono záleží jak k čemu, ale mám rád vše z brambor, tj. krokety, hranolky, americký brambory, kaši, nový brambory maštěný máslem..., k číně jedině rýže, k indickýmu kari zase placky, k mexickým tortilly, k český omáčce knedlík, k sýru bagetu (jestli je to příloha), ke kyselýmu zelí bramborový knedlík... snad jedině těstoviny neberu jako přílohu, to je pro mě prostě hlavní jídlo
0ndra
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mrajda 1. 6. 2007 14:36

1) Bramboráčky
2) Hranolečky
3) Opékané bramborečky
:: bramborák s česnekem ::
mrajda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bombul 2. 6. 2007 20:39

zelenina a hranolky mozu byt aj opekane zemiaky
Admin na pauze
bombul
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 19. 7. 2007 14:31

Brambory na jakýkoliv způsob. Čím méně obvyklí tím lepší. Tím myšleno, že miluju brambory pečené s cibulí na smetaně, šťouchané s opečenou cibulkou a slaninou, případně s bylinkami. Jakékoliv pečené brambory, případně grilované ono je to skoro stejné. To se pak dají některé ty přílohy jíst i samotné, obvláště ty smetanové jsou vynikající...

Ale jinak se opravdu ke každému hodí něco jiného, nicméně moje nejoblíbenější jídla jsou, ta, ke kterým ty brambory sedí :-)
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod michee 20. 7. 2007 10:44

Vařené brambory, restovanou zeleninu, pak možná rýži....ale jinak nic jiného nemusím, občas si dám knedlík (ale jen od maminky, jiný nee).
Kick the baboon....
michee
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mr.Hitman 28. 7. 2007 13:06

1) hranolky
2) opekane zemiaky
3) ryza
"Michael Jordan plays basketball. Charles Manson kills people. I talk. Everyone has a talent." - Nick Naylor
Mr.Hitman
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 28. 7. 2007 13:58

1. Brambory, v jakékoli úpravě, jen ne vařené :)
2. Rýže - jen ta dobrá, čínská, jak lepí ;)
3. Krokety
4. Těstoviny
5. Brámboráčky
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod neznalek 28. 7. 2007 22:44

V restauraci:
1. americké brambory
2. rýže

Doma se těžko dělá pořadí - manželka vaří móc dobře (a je to na mně vidět). :D :D
neznalek
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Helenquita 17. 11. 2008 23:58

1. brambory na jakykoliv zpusob (varene, pecene, kase,hranolky, knedliky,..)
2. knedliky
3. testoviny
4. ryze
Helenquita
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 11. 2008 13:49

1. Rýže
2. Brambory (vařené, noky a kaše)
3. Pečivo
4. Těstoviny
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 11. 2008 14:41

Za 2,5 roku jsem maličko přehodnotil svůj vztah k přílohám - v malém množství jím všechny. Snažím se vyhýbat houskovým knedlíkům. Na talíř mi nesmí guláš (rajská) s kolínkama. To je psychický blok - reminiscence na školní jídelnu :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vinnetou1 18. 11. 2008 15:01

1. rýžové těstoviny
2. bramborová kaše a vařené brambory
3. těstoviny
4. knedlíky (aktuálně spíše houskové k omáčce, bramborové musejí být měkké a dobroučká šťávička k nim, když jde o přílohu)
5. rýže (pokud to tedy není z asijáku s jejich omajdou, ta je taky na 1.)
6.
7.
8. krokety
Vinnetou1
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 11. 2008 18:16

1. bramboráčky
2. tortila
3. opékané brambory
4. knedla

Nesnáším hranolky.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cumel30 24. 11. 2008 11:04

Činsku pomstu a knedľu.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S-Tony 24. 3. 2009 22:46

Když se to umí uvařit, tak mi chutnají všechny přílohy. Ale bohužel v restauracích se kvalita dost různí, takže sázka na jistotu jsou jen opékané brambory nebo hranolky.
Knedlíky jsou často kupné a rozmáčené, nebo tvrdé a oschlé. Rýže je je zase často rozvařená a hnusně lepí.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků