Tak lodní doprava byla opravdu trošku slabým místem celé akce (dokonce museli tu a tam vchod u Karlova mostu zavřít, protože se tam hromadili lidi
).
Jinak byla akce naprosto úžasná. Nedělal jsem si poznámky, takže nemohu vyjmenovat vše čeho jsem si dopřál, čili jen to co mi utkvělo v paměti:
Tatarák z tuňáka s chřestovou pěnou (Radisson SAS, Alcron)
Hovězí tataki (Mlýnec)
Pepřový hovězí satay + k pití Raspberry Caipi (Cloud 9 Sky bar & lounge)
Smažení šneci s domácí šunkou (Obecní dům - Francouzská restaurace)
Hovězí pečeně, svíčková omáčka (Ambiente Group) -
naprosto geniální!!!Pečený hrb Zebu (Ambiente Group)
Variace českých desertů (Le Terroir Groupe)
A mnoho dalšího .....
Za odpoledne (od cca. 13:00 do cca. 17:00) jsem utratil asi 1.200,- korun. Je to dost, ale rozhodně nelituji. A taky jsem se vrátil na zem - za poslední rok jsem si začal myslet, že to v kuhyni umím. Přesvědčil jsem se, že neumím skoro nic
Co mi naopak nesedlo byla Rajská omáčka (Ambiente Group). Možná mám na rajskou jiný vkus než Pavel Maurer (ten si jí hrozně moc pochvaloval), možná bylo jen něco v nepořádku.
A potřásl jsem si rukou s Martinem Matysem (šéfkuchař Ambiente Brasileiro) a chvilku jsme spolu i vařili (no spíš jsem dělal takového statistu)